TSBV Sauron is een gezellige badmintonvereniging. We bieden een vrijspeelavond waarop je leuke wedstrijden kunt spelen tegen mensen van hetzelfde niveau. Daarnaast organiseren we een aantal leuke toernooien door het jaar heen. Zo organiseren we een sinterklaastoernooi met echt sinterklaasavondje, en een eindtoernooi waar de kampioen van de vereniging wordt bepaald.

Daarnaast organiseren we ook informele activiteiten buiten het badminton. Om de andere spelers beter te leren kennen kun je naar onze borrels komen, of mee doen aan bijvoorbeeld onze ledendag. Zo zijn we dit jaar naar de Yonex Dutch Open gegaan met een aantal leden, waar we de top 30 van de wereld hebben zien spelen.

Daarnaast is het ook mogelijk om actief te worden in de organisatie binnen de vereniging. Een bestuursfunctie biedt veel mogelijkheden om nieuwe dingen te leren, maar ook in de activiteitencommissie kun je veel leren. En uiteraard waarderen wij het heel erg als iemand wil helpen bij het opzetten van activiteiten of vrijwilliger te zijn binnen de organisatie van toernooien.

Al met al is onze vereniging echt een verrijking van het studentenleven. We zijn in 2014 opnieuw opgestart en willen elk jaar blijven doorgroeien. Doe jij mee?

Indien je lid wil worden van onze vereniging kun je het formulier hieronder downloaden en invullen. Deze kun je vervolgens geven aan een van de bestuursleden bij een training of opsturen naar tsbvsauron@outlook.com.

Contributie:

Lidmaatschap: €25,- (Wil je maar een half jaar lid worden? Dit kost 17,50)

Application form

Als je vragen hebt over de vereniging of over het formulier dan kun je altijd mailen naar tsbvsauron@outlook.com, of kom even langs op een training!