Skip to content

Onze Activiteiten

Clinic van dubbelkoppel rank 11 van de wereld!

Op donderdag 2 oktober 2014 hebben we een clinic gehad van Eefje Muskens en Selena Piek. Zij staan momenteel 11e op de wereldranglijst in het damesdubbel. We hebben een aantal oefeningen gedaan waarbij er vooral gelet werd op het hooghouden van het racket, iets dat bij alle niveaus nog wel eens mis gaat. De twee wereldtoppers lieten zelf met een aantal oefeningen zien hoe snel je kunt zijn als je racket netjes hoog is. De demo’s waren erg indrukwekkend! Het was een geslaagde opening van het nieuwe sportcentrum. Na afloop zijn een aantal mensen nog gezellig wat gaan drinken in het nieuwe sportcafé. Kijk hier voor de foto’s (en twee filmpjes!).


Een succesvol eerste openingstoernooi!

De eerste activiteit sinds de terugkeer van Sauron is een feit! Het openingstoernooi is op 2 september gehouden. Er was een geweldige opkomst, met maar liefst 35 aanwezigen. Er is gespeeld in drie categorieën, dezelfde als waar de training in is verdeeld. Het was ons eerste toernooi, dus er waren wat opstartproblemen, maar het resultaat was behoorlijk goed. Er werden enkels gespeeld, waarbij niveau 3 op een half veld speelde, en niveau 1 en 2 op een heel veld. De spelers kwamen vaak erg moe en bezweet van het veld af, wat getuigde van een maximale inzet. Er was water en cola beschikbaar om tussen de rondes door lekker wat te drinken. Na afloop zijn we met een aantal mensen wat gaan drinken in het sportcafé, dit was ook erg gezellig.

Uiteindelijk kon er maar één de beste zijn per categorie. De winnaars zijn:

Categorie 1 (Expert level): Fabian Tijhof

Categorie 2 (Intermediate level): Mike Carrier

Categorie 3 (Beginner level): Stef Kroon

Van harte gefeliciteerd!

Graag willen we nog even iedereen bedanken die mee heeft geholpen met de organisatie, van netten opzetten tot het vasthouden van papiertjes, het was ontzettend fijn! Wij hopen dat iedereen het naar de zin heeft gehad, de Activiteiten Commissie is in ieder geval tevreden!